گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ترامپ: مهاجران «ژن‌های بد» وارد جامعه آمریکا می‌کنند

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مدعی شد که مهاجران غیرقانونی دارای «ژن‌های بد» هستند و ورود آنها به آمریکا باید ممنوع شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور بار دیگر با انتقاد از سیاست مهاجرتی دولت کنونی مدعی شد که مهاجران غیرقانونی «ژن‌های بد» را وارد جامعه آمریکا می‌کنند.

 

وی با ادعای اینکه مهاجران به علت «داشتن ژنهای بد» مرتکب قتل در آمریکا می‌شوند مدعی شد که هم‌اکنون جامعه آمریکا به علت سیاست‌های مهاجرتی غلط، پُر از ژنهای بد است.

 

این تازه‌ترین اظهارات ترامپ درباره این ادعای اوست که مهاجران در حال تغییر ساختار ژنتیکی کشور هستند. پارسال نیز ترامپ مدعی شد که مهاجران غیرقانونی «خون کشور ما را مسموم می‌کنند.

 

اواخر مرادماه نیز «جی‌دی ونس» معاون انتخاباتی دونالد ترامپ در گفت‌وگو با شبکه «ای‌بی‌سی‌نیوز» با انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی دولت جو بایدن و کامالا هریس اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات اخراج مهاجران غیرقانونی از آمریکا را با اخراج یک میلیون نفر آغاز خواهند کرد.

 

وی دراین‌باره گفت: شما باید با آنچه دست‌یافتنی است شروع کنید؛ فکر می‌کنم اگر روند اخراج را با شمار زیادی از جنایت‌کاران خشن شروع کنید و اینکه شرایط استخدام نیروی کار غیرقانونی را سخت‌تر کنید که موجب کاهش دست‌مزدها در آمریکا شده، تصورم این است قسمت زیادی از مسیر حل مسئله مهاجران غیرقانونی را طی کرده‌اید.

 

معاون انتخاباتی ترامپ در ادامه افزود: خیلی جالب است که مردم روی این مسئله تمرکز دارند، اما چطور می‌توان ۱۸ میلیون مهاجر را اخراج کرد؟ با یک میلیون شروع کنیم؛ و این چیزی است که کامالا هریس در آن شکست خورده و ما می‌توانیم از همین جا آغاز کنیم.»/ مهر

ارسال نظر